Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10593
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚοροβέση, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2019-12-03T13:10:24Z-
dc.date.available2019-12-03T13:10:24Z-
dc.date.issued2019-12-03-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10593-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΖωοτροφήel
dc.titleΣύστημα Διασφάλισης Ποιότητας των ζωοτροφώνel
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων-Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.classificationΖωοτροφές - Ποιοτικός έλεγχοςel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T10:07:13Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2019-
heal.bibliographicCitationΚοροβέση, Α., 2019. Σύστημα διασφάλισης ποιότητας ζωοτροφών. Πτυχιακή εργασία. Άρτα:Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων-Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.el
heal.abstractΟι ζωοτροφές ανέκαθεν αποτελούσαν την βάση για την ομαλή λειτουργία της τροφικής αλυσίδας. Με το πέρασμα των χρόνων οι άνθρωποι άρχισαν να ενημερώνονται σε μεγάλο βαθμό για την αξία των ζωοτροφών καθώς αυτοί είναι οι τελικοί αποδέκτες των ζωικών προϊόντων (είδη κρεατικών, γαλακτοκομικά προϊόντα κ.α.). Οπότε ο άνθρωπος άρχισε να εντάσσει στην καθημερινότητα του τον όρο ποιότητα και να προτιμά «ασφαλή» προϊόντα. Η παρούσα εργασία αναφέρεται στην σημαντικότητα της ποιότητας , στην ασφάλεια , στην υγιεινή, στον ποιοτικό έλεγχο των ζωοτροφών και την εφαρμογή του συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και του συστήματος HACCP. Σε αυτή την εργασία παρουσιάζονται αναλυτικά τα στάδια ελέγχου και ποιότητας των ζωοτροφών, τις βασικές προϋποθέσεις της Νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου βοηθώντας την εξέλιξη των επιχειρήσεων και την προώθηση των προϊόντων τους στο χώρο της αγοράς καθώς και στην βελτίωση της επικοινωνίας του προμηθευτή με τον πελάτη.el
heal.abstractThe animal feed has always been the basis for the smooth operation of the food chain. With the passage of time human began to be informed about the value of the animal feed quality , safe and secure products became a need. This paper refers to the importance of quality, safety, quality control of feed and the implementation of ISO 9001 and HACCP. The purpose of the work is to present in detail the stages of control and quality of animal feed in compliance with the basic requirements of the European Europe and the Council by helping the development of the enterprises and the promotion of their products in the market place as well as the improvement of the communication of the supplier with the customer.el
heal.advisorNameΧατζηζήσης, Λάμπροςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages33-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.pdfΠτυχιακή εργασία599.84 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons