Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΔρόσος, Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2019-12-03T13:09:12Z-
dc.date.available2019-12-03T13:09:12Z-
dc.date.issued2019-12-03-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10590-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΌρνιθεςel
dc.subjectΔιατροφή ορνίθωνel
dc.subjectΑιθέρια έλαιαel
dc.titleΗ χρήση των αιθέριων ελαίων στη διατροφή των ορνίθων κρεοπαραγωγικού τύπου.el
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.classificationΌρνιθες - Διατροφήel
heal.dateAvailable2024-01-06T16:07:33Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2019-11-26-
heal.bibliographicCitationΔρόσος, Π., 2019. Η χρήση των αιθέριων ελαίων στη διατροφή των ορνίθων κρεοπαραγωγικού τύπου.Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.abstractΠΕΡΙΛΗΨΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ σελ. 1 2. ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ σελ. 3 3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ σελ. 5 3.1 Στο εργαστήριο σελ. 5 3.1.1 Απόσταξη σελ. 5 3.1.2 Εκχύλιση σελ. 7 3.2 Στη βιομηχανία σελ. 8 3.2.1 Μηχανική παραλαβή σελ. 8 3.2.2 Εκχύλιση σελ. 8 4. ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ σελ. 9 5. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ σελ. 11 6. ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ Gram ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ σελ. 13 7. ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΙΑ σελ. 15 8. Η ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σελ. 17 9. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΏΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ σελ. 24 10. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ σελ. 30 11. Η ΡΙΓΑΝΗ ΩΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ σελ. 32 11.1 Γενικές πληροφορίες για τη ρίγανη και το αθέριο έλαιό της σελ. 35 12. ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΩΣ ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ σελ. 38 12.1 Γενικές πληροφορίες για το θυμάρι και το αθέριο έλαιό του σελ. 38 13. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ (Salvia officinalis) ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ σελ. 41 14. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟ (Foeniculum vulgare) ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ σελ. 43 15. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (Rosmarinus officinalis L.) ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ σελ. 45 16. ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ σελ. 49el
heal.advisorNameΧατζηζήσης, Λάμπροςel
heal.committeeMemberNameΓκούβα, Ευαγγελίαel
heal.committeeMemberNameΜαγκλάρας, Γεώργιοςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages60-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-converted.pdfΠτυχιακή Εργασία1.07 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons