Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorΣκεντερίδου, Ευγενίαel
dc.date.accessioned2019-06-26T11:37:19Z-
dc.date.available2019-06-26T11:37:19Z-
dc.date.issued2019-06-26-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10095-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΑμυγδαλιάel
dc.titleΗ καλλιέργεια της αμυγδαλιάς.el
heal.typebachelorThesisel
heal.classificationΑμυγδαλιά - Καλλιέργειαel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή Εργασίαel
heal.dateAvailable2024-01-06T10:32:44Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2019-06-25-
heal.bibliographicCitationΣκεντερίδου, Ε., 2019. Η καλλιέργεια της αμυγδαλίας. Πτυχιακή εργασία. Αρτα: Τ.Ε.Ι Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.el
heal.abstractΗ αμυγδαλιά ανήκει στα ακρόδρυα , μαζί με τις καρυδιές, φουντουκιές κ.ά. Είναι μια αναπτυσσόμενη καλλιέργεια για την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας. Στροφή στα ακρόδρυα δέντρα κάνουν οι Έλληνες παραγωγοί, που τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να επενδύουν όλο και περισσότερο στις καλλιέργειες της φιστικιάς, της αμυγδαλιάς, της καστανιάς και της καρυδιάς. Με την κατάλληλη επεξεργασία αποκτά προστιθέμενη αξία και εξασφαλίζει ένα καλό εισόδημα για τον εκάστοτε αγρότη.el
heal.advisorNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας - Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiepel
heal.numberOfPages51el
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons