Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/6642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΜπαδέκα, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2015-11-16T11:26:27Z-
dc.date.available2015-11-16T11:26:27Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/6642-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2372-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΜεταφορά των πλαστικοποιητών DOA και ATBC από πλαστικά υλικά συσκευασίας PVC και P(VDC/VC) σε πρότυπους τροφικούς διαλύτες και τρόφιμα : επίδραση της κατεργασίας σε φούρνο μικροκυμάτωνel
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.classificationΤεχνολογία τροφίμωνel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2001-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 145-169el
heal.advisorNameΚοντομηνάς, Μ.el
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages169 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ.- ΜΠΑΔΕΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.pdf8.4 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons