Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΜπέης, Αλέξανδρος Σ.el
dc.date.accessioned2015-10-23T10:14:30Z-
dc.date.available2015-10-23T10:14:30Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5296-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2118-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΠροσαρμοστική αποτελεσματικότητα της φυσιολογίας παραγωγής ποικιλιών της αμπέλου υπό συνθήκες υδατικής καταπόνησης
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.identifier.secondaryΔ.Δ. ΜΠΕ 2010-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Διαχείρησης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμωνel
heal.publicationDate2010-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 189 - 230el
heal.advisorNameΠατάκας, Α.el
heal.committeeMemberNameΠατάκας, Α.el
heal.committeeMemberNameΝοϊτσάκης, Β.el
heal.committeeMemberNameΧαρτζουλάκης, Κ.el
heal.committeeMemberNameΒασιλακάκης, Μ.el
heal.committeeMemberNameΛάνταβος, Αθ.el
heal.committeeMemberNameΚαλαβρουζιώτης, Ι.el
heal.committeeMemberNameΧελά, Δ.el
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Διαχείρησης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμωνel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages230 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ. Δ. ΜΠΕΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.pdf27.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons