Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5296Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Μπέης, Αλέξανδρος Σ. | el |
| dc.date.accessioned | 2015-10-23T10:14:30Z | - |
| dc.date.available | 2015-10-23T10:14:30Z | - |
| dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5296 | - |
| dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2118 | - |
| dc.rights | Default License | - |
| dc.subject | - | |
| dc.title | Προσαρμοστική αποτελεσματικότητα της φυσιολογίας παραγωγής ποικιλιών της αμπέλου υπό συνθήκες υδατικής καταπόνησης | |
| heal.type | doctoralThesis | - |
| heal.type.en | Doctoral thesis | en |
| heal.type.el | Διδακτορική διατριβή | el |
| heal.identifier.secondary | Δ.Δ. ΜΠΕ 2010 | - |
| heal.language | el | - |
| heal.access | free | - |
| heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Διαχείρησης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων | el |
| heal.publicationDate | 2010 | - |
| heal.bibliographicCitation | Βιβλιογραφία: σ. 189 - 230 | el |
| heal.advisorName | Πατάκας, Α. | el |
| heal.committeeMemberName | Πατάκας, Α. | el |
| heal.committeeMemberName | Νοϊτσάκης, Β. | el |
| heal.committeeMemberName | Χαρτζουλάκης, Κ. | el |
| heal.committeeMemberName | Βασιλακάκης, Μ. | el |
| heal.committeeMemberName | Λάνταβος, Αθ. | el |
| heal.committeeMemberName | Καλαβρουζιώτης, Ι. | el |
| heal.committeeMemberName | Χελά, Δ. | el |
| heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Διαχείρησης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων | el |
| heal.academicPublisherID | uoi | - |
| heal.numberOfPages | 230 σ. | - |
| heal.fullTextAvailability | true | - |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ. Δ. ΜΠΕΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.pdf | 27.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License