Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38922
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Μπούτσικου, Ελένη | el |
dc.contributor.author | Boutsikou, Eleni | en |
dc.date.accessioned | 2025-04-25T09:50:21Z | - |
dc.date.available | 2025-04-25T09:50:21Z | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38922 | - |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Επιχειρηματικότητα, | el |
dc.subject | Σχέδιο μάρκετινγκ | el |
dc.subject | Ηλεκτρονικό εμπόριο | el |
dc.subject | Μάρκετινγκ κοινωνικών δικτύων | el |
dc.subject | Γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα | el |
dc.subject | Entreprenieurshιp | en |
dc.subject | Marketing plan | en |
dc.subject | E-commerce | en |
dc.subject | Social media marketing | en |
dc.subject | Dairy and cheese products | en |
dc.title | Δημιουργία ενός σχεδίου μάρκετινγκ (marketing plan) για την Επιχείρηση Μπούτσικος Χ.- Ντούμας Α. O.E. - Γαλακτοκομείο «Ζαγόρι» | el |
dc.title | «Marketing plan (marketing Plan) for Boutsikos C. – Ntoumas A. – Zagori dairy Enterprise» | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.type | masterThesis | el |
heal.type.en | Master thesis | en |
heal.type.el | Μεταπτυχιακή εργασία | el |
heal.classification | Μάρκετινγκ | el |
heal.classification | Marketing | en |
heal.dateAvailable | 2025-04-25T09:51:22Z | - |
heal.language | el | el |
heal.access | free | el |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών | el |
heal.publicationDate | 2025-03 | - |
heal.abstract | Η εργασία διερευνά τη σημασία ενός δομημένου σχεδίου μάρκετινγκ στο πλαίσιο μιας μικρομεσαίας επιχείρησης παραγωγής τυριού που στοχεύει να διευρύνει την εμβέλειά της στην αγορά. Η ταχεία εξέλιξη των ψηφιακών καναλιών, των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει αλλάξει ριζικά το τοπίο της αλληλεπίδρασης των καταναλωτών και του επιχειρηματικού ανταγωνισμού, μεταμορφώνοντας τις παραδοσιακές μορφές του μάρκετινγκ. Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, οι επιχειρήσεις αναγκάζονται να επαναξιολογήσουν τις παραδοσιακές στρατηγικές τους υπό το πρίσμα των αναδυόμενων ψηφιακών ευκαιριών. Ο κλάδος των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων χαρακτηρίζεται από μια πολύπλοκη αλληλεπίδραση τοπικών μεθόδων παραγωγής και τάσεων της παγκόσμιας αγοράς, όπου οι προτιμήσεις των καταναλωτών στρέφονται προς προϊόντα που συνδυάζουν την ποιότητα με την αυθεντικότητα. Η μελέτη περίπτωσης επικεντρώνεται στην εκπόνηση ενός σχεδίου μάρκετινγκ που αφορά το Τυροκομείο Ζαγόρι, μια μονάδα παραγωγής τυριού και λοιπών γαλακτοκομικών προϊόντων που βρίσκεται στην Ήπειρο με σκοπό να προτείνει ένα πλάνο προώθησης, προβολής και διαφήμισης της επωνυμίας και των προϊόντων της εταιρείας, μέσω των ψηφιακών καναλιών και την παρακολούθηση της εξέλιξης των αποτελεσμάτων της καμπάνιας αυτής στην ανάπτυξη, επέκταση και κερδοφορία του τυροκομείου. | el |
heal.abstract | The paper explores the importance of a structured marketing plan in the context of a small and medium-sized cheese production business aiming to expand its market reach. The rapid development of digital channels, e-commerce platforms and social media has radically changed the landscape of consumer interaction and business competition, transforming traditional forms of marketing. In this new reality, businesses are forced to reassess their traditional strategies in light of emerging digital opportunities. The dairy and cheese industry is characterized by a complex interaction of local production methods and global market trends, where consumer preferences are shifting towards products that combine quality with authenticity. The case study focuses on the development of a marketing plan for the Zagori Cheese Factory, a cheeseand dairy production unit located in Epirus, with the aim of proposing a plan for the promotion, visibility and advertising of the company's brand and products, through digital channels and monitoring the evolution of the results of this campaign in the development, expansion and profitability of the cheese factory. | en |
heal.advisorName | Τριάρχη, Ειρήνη | el |
heal.committeeMemberName | Κόλιας, Γεώργιος | el |
heal.committeeMemberName | Παππά, Παρασκευή | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής | el |
heal.academicPublisherID | uoi | el |
heal.numberOfPages | 84 | el |
heal.fullTextAvailability | true | - |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΛΧ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketing Plan_Μπούτσικου Ελένη.pdf | 2.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License