Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27717
Title: Η επίδραση του σχηματισμού συμπλοκών αμυλόζης - λιπαρών οξέων στα δομικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά συστημάτων αμύλου
Effect of amylose-fatty acid complex formation on the structural and physicochemical characteristics of starch systems
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Άμυλο -- Ανάλυση
Λιπαρά οξέα
Keywords: Σύμπλοκα αμυλόζης-λιπαρών οξέων,Σύμπλοκα αμύλων-λιπαρών οξέων,Προζελατινοποιημένο άμυλο καλαμποκιού,Άμυλο καλαμποκιού-hylon VII
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27717
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3272
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ 2016.pdf11.58 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons