Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26994
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΤζουβάρα - Καραγιάννη, Σ.el
dc.date.accessioned2015-12-14T12:56:09Z-
dc.date.available2015-12-14T12:56:09Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26994-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3775-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΧημεία τροφίμωνel
dc.titleΣύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμωνel
heal.typebook-
heal.type.enBooken
heal.type.elΒιβλίο/Μονογραφίαel
heal.identifier.secondary664 ΤΖΟ-
heal.dateAvailable2015-12-14T12:57:09Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2000-
heal.bibliographicCitation-
heal.numberOfPages332 σ.-
heal.publisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Μονογραφίες ( Ανοικτές)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
664 ΤΖΟ .pdf18.37 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons