Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26184
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΒλάχου, Νικολέταel
dc.date.accessioned2015-12-09T11:46:13Z-
dc.date.available2015-12-09T11:46:13Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26184-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1461-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΣύστημα HACCPel
dc.subjectΑσφάλεια τροφίμωνel
dc.titleΑσφάλεια τροφίμων : εφαρμογή του συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασηςel
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.generalDescriptionΔιατμηματικό πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Αγροχημεία και Βιολογικές Καλλιέργειες-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2007-06-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία 197-199 σ.el
heal.advisorNameΚανλής, Γρηγόριοςel
heal.committeeMemberName--
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας.el
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages303 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε ΒΛΑΧΟΥ Ν.pdf12.49 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons