Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26141
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΠέτσιου, Θάλειαel
dc.date.accessioned2015-12-09T10:12:58Z-
dc.date.available2015-12-09T10:12:58Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26141-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1473-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΕλαιοτριβείοel
dc.subjectISO9001el
dc.titleΣχεδιασμός συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO9001:2000) και διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων HACCP σε ελαιοτριβείοel
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.generalDescriptionΔιατμηματικό πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Αγροχημεία και Βιολογικές Καλλιέργειεςel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2008-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία 204-207 σ.el
heal.advisorNameΚανλής, Γρηγόριοςel
heal.committeeMemberName--
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας.el
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages207 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε ΠΕΤΣΙΟΥ Θ.pdf8.74 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons