Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25736
Title: Σύγκριση μεθόδων εκχύλισης και προσδιορισμού του ακρυλαμιδίου σε δείγματα καφέ και μπισκότων
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Keywords: -
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25736
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1361
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε - ΠΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons