Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25736
Title: | Σύγκριση μεθόδων εκχύλισης και προσδιορισμού του ακρυλαμιδίου σε δείγματα καφέ και μπισκότων |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Keywords: | - |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25736 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1361 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε - ΠΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.pdf | 3.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License