Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25721
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΣιώμος- Γκίζας, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2015-12-07T08:11:24Z-
dc.date.available2015-12-07T08:11:24Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25721-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1351-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΒιολογικές καλλιέργειες πορτοκαλιάς, ακτινιδίων και ελιάς στους νομούς Άρτας και Πρέβεζαςel
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.generalDescriptionΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων- Τ.Ε.Ι. Ηπείρου Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Αγροχημεία και Βιολογικές Καλλιέργειεςel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2014-
heal.advisorNameΠατακιούτας, Γεώργιοςen
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages12 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΣΙΩΜΟΣ.pdf4.02 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons