Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΔήμος, Γεώργιος Χ.el
dc.date.accessioned2015-12-04T15:49:00Z-
dc.date.available2015-12-04T15:49:00Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25666-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1329-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΗ χρήση των υπολλειμάτων ηλίανθου και ελαιοκράμβης στη διατροφή των ζώωνel
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2010-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 77-78el
heal.advisorNameΜάνος, Γεώργιος
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages78 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΔΗΜΟΣ.pdf3.73 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons