Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25634Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Σιαπλαούρα, Αικατερίνη Σ. | el |
| dc.date.accessioned | 2015-12-04T11:23:29Z | - |
| dc.date.available | 2015-12-04T11:23:29Z | - |
| dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25634 | - |
| dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1313 | - |
| dc.rights | Default License | - |
| dc.subject | Υδατοκαλλιέργιες | el |
| dc.subject | HACCP | |
| dc.title | Εφαρμογή Συστημάτων Ελέγχου Ποιότητας HACCP και ISO σε μονάδα καπνιστής πέστροφας | el |
| heal.type | masterThesis | - |
| heal.type.en | Master thesis | en |
| heal.type.el | Μεταπτυχιακή εργασία | el |
| heal.generalDescription | Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ): Αγροχημεία και Βιολογικές Καλλιέργειες | el |
| heal.dateAvailable | 2015-12-04T11:24:29Z | - |
| heal.language | el | - |
| heal.access | free | - |
| heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας | el |
| heal.publicationDate | 2011 | - |
| heal.bibliographicCitation | Βιβλιογραφία 117 σ. | el |
| heal.advisorName | Κανλής, Γρηγόριος | el |
| heal.committeeMemberName | Παπαβασιλείου, Δημήτριος | el |
| heal.committeeMemberName | Πατακιούτας, Γεώργιος | el |
| heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας. | el |
| heal.academicPublisherID | uoi | - |
| heal.numberOfPages | 117 σ. | - |
| heal.fullTextAvailability | true | - |
| Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Μ.Ε.Σιαπλαούρα Α.Σ.pdf | 4.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License