Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25561
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΣβάρνας, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2015-12-03T13:12:45Z-
dc.date.available2015-12-03T13:12:45Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25561-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1293-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΠαραγωγή και αξιοποίηση υποπροϊόντων αιγοπρόβειου γάλακτος στο νομό Ιωαννίνωνel
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2012-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 50-52el
heal.advisorNameΠαπαβασιλείου, Δημήτριοςel
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages52 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. - ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΒΑΡΝΑΣ.pdf1.85 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons