Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25548
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΓιαννάκης, Κάρολοςel
dc.date.accessioned2015-12-03T12:26:53Z-
dc.date.available2015-12-03T12:26:53Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25548-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1279-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΣύγκριση σε επίπεδο οικοφυσιολογίας μεταξύ παραδοσιακών και εμπορικών ποικιλιών αρακά (.Pisum sativum) και κουκιού (Vida faba)el
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.generalDescriptionΔιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδώνel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2005-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 65-72el
heal.advisorNameΚυπαρίσσης, Άρηςel
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages72 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. - ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ.pdf2.52 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons