Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/24787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΒουδούρης, Ε. Κ.el
dc.contributor.authorΚοντομηνάς, Μ. Γ.el
dc.date.accessioned2015-11-25T07:55:05Z-
dc.date.available2015-11-25T07:55:05Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/24787-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3773-
dc.rightsDefault License-
dc.subject--
dc.titleΑνάλυση τροφίμων: θεωρία και εφαρμογέςel
heal.typelearningMaterial-
heal.type.enEducational materialen
heal.type.elΕκπαιδευτικό υλικό / Σημειώσεις διαλέξεωνel
heal.dateAvailable2015-11-25T07:56:05Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate1990-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. XVI - XVIIel
heal.numberOfPages436 σ.-
heal.publisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνωνel
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Μονογραφίες ( Ανοικτές)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ.pdf14.35 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons