Browsing by Author Kisi, Kristofor

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 1 of 1
TitleAuthor(s)Issue date???itemlist.???
Jetëshkrimi dhe akoluthia e dëshmorit të ri dhe isapostollit Shën Kozma: kthyer nga gerqishtja prej klerikut orthodhoks Kr. K.Kisi, Kristofor27-Nov-2017-