Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/458
Title: Μελέτη της υπολειμματικότητας των παρασιτοκτόνων στο γάλα και τα τυριά της Ελλάδας και της συμπεριφοράς των εντομοκτόνων Lindane και Methyl Parathion κατά την παραγωγή, ωρίμανση και συντήρηση του τυριού φέτα
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Χημείας Τομέας Βιομηχανικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων Εργαστήριο Βιομηχανικής Χημείας
Subject classification: Παρασιτοκτόνα, χημικά
Γαλακτοκομικά προϊόντα
NLG
Keywords: Γάλα,Καζεϊνη, δέσμευση,Οργανοφωσφορικά εντομοκτόνα οργανοχλωριωμένα,Τυριά,Υπολείμματα παρασιτοκτόνου
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/458
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.6
Link: http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/10978#page/1/mode/2u
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons