Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29621
Title: | Γνώσεις φοιτητών και νέων πτυχιούχων χημείας για τη χημική σύσταση των βιομηχανικών τροφίμων, τη διατροφική αξία των βασικών συστατικών τους, καθώς και για τη σκοπιμότητα, την αναγκαιότητα και τις πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία από χημικά πρόσθετα Undergraduate and young graduate chemistry students’ knowledge about the chemical composition of industrial foods, the nutritional value of their key ingredients, as well as the purpose, the necessity and the possible adverse effects on health from chemical additives |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Διατροφική αξία |
Keywords: | Γνώσεις φοιτητών,Χημική σύσταση,Διατροφική αξία,Πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις,Χημικά πρόσθετα |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29621 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.9623 |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Δ.Δ. ΠΙΠΕΡΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2019.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License