Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29223
Title: Παραγωγή, χαρακτηρισμός και ρεολογικές ιδιότητες του πολυσακχαρίτη κεφιράνη
Production, physicochemical characterization and rheological properties of the polysaccharide kefiran
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Πολυσακχαρίτες
Keywords: Κεφιράνη,Πειράματα ζυμώσεων,Απομόνωση,Μοριακή διαμόρφωση,Ρεολογικές ιδιότητες,Κρυοπηκτές,Kefiran,Fermentation,Isolation,Conformational characterization,Rheological properties,Cryogels
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29223
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3511
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 2018.pdf27.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons