Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/631
Title: Μελέτη των βιολογικών επιδράσεων συστατικών διατροφικών προϊόντων
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής Τομέας Λειτουργικός - Κλινικοεργαστηριακός Εργαστήριο Πειραματικής Φυσιολογίας
Subject classification: Οξειδωτικό στρες
Αντιοξειδωτικά
Keywords: Αντιοξειδωτικά,Οξειδωτικό στρες,Φλαβονοειδή,Κατεχίνες,Ολική αντιοξειδωτική ικανότητα,Αντιοξειδωτικά ένζυμα
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/631
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.266
Link: http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/22145#page/1/mode/2up
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΙΑΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2010.pdf8.98 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons