Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36844
Title: Production of high-value nutritional ingredients by submerged fermentation of Pleurotus ostreatus
Παραγωγή θρεπτικών συστατικών υψηλής αξίας από βυθισμένη καλλιέργεια του Pleurotus ostreatus
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
Subject classification: Bioprocess engineering
Μηχανική βιοδιεργασιών
Industrial biotechnology
Βιομηχανική βιοτεχνολογία
Microbial biotechnology
Μικροβιακή βιοτεχνολογία
Keywords: Submerged cultivation,Bioreactors,Mycoprotein,Green light,Red light,Blue light,Factorial design,Amino acids,Proteomics,Αgro-industrial wastes,Μυκοπρωτεΐνη,Πρωτεομική ανάλυση,Αμινοξέα,Αγροτοβιομηχανικά απόβλητα,Βιοαντιδραστήρες,Pleurotus ostreatus
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36844
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.16557
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΒΕΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bakratsas-PHD-uoi-2024.pdf9.34 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons