Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29247
Title: Συνδυαστική επίδραση της επεξεργασίας με αέριο όζον και άλλων μεθόδων συντήρησης στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά και στον χρόνο ζωής φρούτων και λαχανικών
Combined effect of gaseous ozone treatment and other food preservation methods on physicochemical characteristics and shelf life of fruits and vegetable
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Όζον
Keywords: Όζον,Φρούτα,Λαχανικά,Επεξεργασία,Ozone,Fruits,Vegetables,Treatment
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29247
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3487
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΠΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 2018.pdf4.64 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons