Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29247
Title: | Συνδυαστική επίδραση της επεξεργασίας με αέριο όζον και άλλων μεθόδων συντήρησης στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά και στον χρόνο ζωής φρούτων και λαχανικών Combined effect of gaseous ozone treatment and other food preservation methods on physicochemical characteristics and shelf life of fruits and vegetable |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Όζον |
Keywords: | Όζον,Φρούτα,Λαχανικά,Επεξεργασία,Ozone,Fruits,Vegetables,Treatment |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29247 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3487 |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Δ.Δ. ΠΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 2018.pdf | 4.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License