Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27724
Title: Αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες εμπορικών χυμών με βάση το ρόδι
Antioxidant and antibacterial activity of commercial pomegranate based juices
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Ρόδι
Keywords: Χυμός ροδιού,Φαινολικές ουσίες,Αντιβακτηριακή δράση,DPPH,GC-MS,Pomegranate juices,Polyphenols,Antibacterial activity
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27724
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1765
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΛΕΝΗ 2016.pdf2.64 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons